Søndag 29. marts 2020 skulle have været en festdag med masser af god gymnastik, men sådan skulle det desværre ikke være.

Men derfor skal vi stadig hylde alle de seje gymnaster, instruktører og ledere vi har i Annisse Gymnastik.
Vi vil gerne sige stort tak til alle medlemmer, forældre og instruktører for en hyggelig, sjov, lærerig og sveddryppende sæson. Selvom afslutningen ikke har været ønskværdig, så har I været med til at gøre denne sæson til noget helt specielt. Stort TAK!

Hvert år uddeler Annisse Gymnastik tre pokaler (Årets Gymnast, Årets Fighter og Årets Instruktør), og Annisse Idrætsforening uddeler en pokal til Årets Leder. Og de fire pokaler skal selvfølgelig stadig uddeles i år:

Årets Gymnast

Årets Gymnast er altid smilende, og hører efter hvad der bliver sagt til træningerne. Han er god til at få rettelser og til at efterleve dem, når han springer. Han giver den altid fuld gas om mandagen. Han har været i foreningen fra helt lille og har været på far/mor/barn holdet, puslinge og nu Minispring. Vi er så glade for at have ham på holdet.

Stort tillykke til Jonathan Ehnhuus Sommer fra Minispring

Årets Fighter

Årets Fighter kom med på Tons for Teen lidt uden for nummer, da han er lidt for ung, men det har vi ikke mærket. Han er gået til den fra dag 1, og har taget træningen seriøst på linje med sine ældre medtonsere – og måske endda mere end dem. Han har taget alt som en udfordring og har gjort sit bedste. Mere kan man ikke forlange. Årets Fighter har været en fornøjelse at træne med, og vi er stolte af de helt tydelige fremskridt han har taget. Og så ved vi jo også, at han er blevet meget hurtigere på fodboldbanen.

Stort tillykke til Magne Bæk Aaskov fra Tons for Teens

Årets Instruktør

Årets instruktør pokal går i år til to personer. De kom til foreningen for to år siden og sagde: “der mangler noget for mændene” – og de var straks klar til at stable et hold på benene. Sådan kom der gang i Tons for mænd. Efter en lidt langsom start tog det til, og holdet er nu rigtig godt fyldt ud. I år tog de så udfordringen op med endnu et hold. Det var meningen, at det kun skulle være for drengene, men da det ikke helt fungerede, sadlede de lidt om og pigerne kom til. Nu var Tons for teens en realitet.
Tusind tak fordi I kom med nye ideer og var klar til at gå ind i instruktørgruppen. Uden jer var disse to hold ikke kommet i gang.

Stort tillykke til Julie Sommer og Maria Klarskov – instruktører på Tons for Mæng og Tons for Teens

Årets Træner/Leder

Årets Træner/Lederpokal i AIF tildeles i år Katrine Sonne.

Katrine har gennem mange år været en del af trænerteamet i gymnastikafdelingen. Katrine startede selv til gymnastik som 14 årig i 2008, og var altid klar til at støtte de nye små gymnaster.

I 2011 startede Katrine som hjælpetræner på Puslingeholdet med børn 3-5 år. Hun blev i 2012 uddannet instruktør i DGI, og blev straks instruktør på Puslingeholdet og hjælpeinstruktør på Springerne med børn i alderen 6-14 år. På begge hold var Katrine med i planlægningen af timerne.

Fra 2016 har Katrine været hovedtræner på Puslingeholdet, og i 2019 også for de to nye Minispring hold, med stor succes. Katrine er en super dygtig træner, der er meget vellidt af børnene.

Det er personer som Katrine, der er helt uundværlig for en forening som AIF, og det er derfor meget velfortjent, at pokalen i år går til Katrine.

Stort tillykke til Katrine Sonne.

Fra Børge Olsen
Formand AIF