Springerne er desværre lukket ned i sæsonen 2020/2021

Springerne er for piger og drenge 10+ år, der har lyst til masser af springgymnastik.

Holdet har fokus på udvikling og indlæring af teknik til både nye og gamle spring. Vi skal bygge redskabsopstillinger til forskellige forøvelser, og vi skal springe på både airtrack og trampolin. Der er plads til alle uanset niveau, så længe du har lyst til at prøve.

Udover masser af spring, så har vi også fællesskabet i fokus, og vi afholder to weekendtræninger med overnatning i løbet af sæsonen.

Vi er klar over, at det ikke er alle, der har lyst til at lave opvisninger. Derfor prøver vi i år noget nyt.
I år vil det være muligt at tilmelde sig opvisningsholdet, der fra november måned træner frem mod forårets opvisninger. Alle Springerne træner sammen om torsdagen, hvor der er fuld fokus på indlæring af teknik, samt masser af spring i fællesskab. Til nogle træninger vil opvisningsholdet bruge lidt tid på at indlære serier, springkoncept eller andet til opvisningerne, mens resten af holdet giver den fuld gas med redskabsopstillinger og masser af spring.

Dette betyder, at vi kan have fuldt fokus på at have det sjovt og blive dygtigere til træning, og at det kun er de gymnaster, der har lyst til at lave opvisning, der skal arbejde med det.
Vi håber dog, at alle har lyst til at deltage i vores hjemmeopvisning og vise, hvad de har lært.

Læs mere om Springerne under Praktisk Info

Holdet træner torsdage kl. 17.30-19.00
Instruktører: Louise, Liv, Lia og Celina
Pris: 785 kr.

Er du til springgymnastik, og vil du lære endnu mere? Tilmeld dig her!